Скульптура Проні Прокопівни у Києві заговорила українською

Кінострічка «За двома зайцями» вийшла російською мовою та одразу стала культовою на теренах колишнього Радянського Союзу. Кумедні пригоди авантюриста Голохвастова, який вирішує одружитися з заможною, але не дуже вродливою та освіченою дівчиною Пронею, полюбилися мільйонам глядачів. Фільм швидко розібрали на цитати. Проте мало хто знає, що оригінальна версія «За двома зайцями» була україномовною. Вже знятий і навіть презентований у 1961 році фільм переозвучили заради всесоюзного прокату. 

 

Довгі роки українська версія вважалася втраченою, поки у 2013-му її випадково не знайшли у маріупольському фільмофонді. Тепер почути знамениті вислови Проні Прокопівни такими, якими вони були в оригіналі, можна завдяки сучасним технологіям. 

 

 

«Пам’ятник “За двома зайцями” — справжня київська легенда,говорить Олександр Лавров, організатор проєкту, керівник бізнес-напрямку товарів для персональної гігієни* корпорації «Біосфера». — Сюди приїжджають весільні кортежі, приходять закохані та тисячі туристів, адже численні шанувальники наділили скульптуру магічною здатністю. Кажуть, щоб вийти заміж, потрібно потерти перстень на руці Проні, а щоб знайти наречену — потерти жука на піджаку Голохвастова. Ця традиція видається нам дуже милою, тож до 60-річчя стрічки бренд Smile разом із КМДА та студією Довженка вирішили зробити усім шанувальникам комедії подарунок. Щоб почути фрази з україномовного фільму, просто підійдіть до пам’ятника та потріть його на удачу. А після не забудьте продезінфікувати руки». 
 

Можливо, скоро бренд подарує голос й іншим відомим пам’ятникам у різних куточках України.

 
Будем рады, если вам понравилась статья и вы рекомендуете ее друзьям

Масштабный open-air гранд-концерт «Звезды мировой оперы»: впервые за время карантина

30 августа на Софиевской площади состоится масштабный концерт, в котором возьмут участие настоящие звезды оперной сцены: Людмила Монастырская, Ольга Кульчинская, Валентина Плужникова, Валентин Дитюк, Андрей Бондаренко, Евгений Орлов – в сопровождении симфонического оркестра и хора Kyiv Opera Theatre (дирижер – Виктор Плоскина). В программе концерта – произведения Моцарта, Доницетти, Гуно, Масканьи, Верди, Россини, Бизе, Оффенбаха, Лысенко, Скорика.

В Украине в третий раз состоялся BE SUSTAINABLE! Fashion Summit

7 февраля 2021 года, во время Ukrainian Fashion Week No Season 2021, в онлайн-формате состоялся третий саммит, посвященный развитию устойчивой моды в Украине.

BE SUSTAINABLE! ‒ это профессиональное международная событие, направленное на повышение уровня экспертизы в сфере устойчивого развития украинских профессионалов, работающих в сфере дизайна и производства одежды.

BE SUSTAINABLE! Fashion Summit состоялся при поддержке Программы малых грантов публичной дипломатии правительства США ‒ «Культура и программы для молодежи» 2020-2021.

BE SUSTAINABLE! Fashion Summit проходит под эгидой Ukrainian Fashion Council, в рамках официальной программы Ukrainian Fashion Week.

Тема третьего BE SUSTAINABLE! Fashion Summit ‒ Digital Innovations and Sustainability.

В новом сезоне проект представил коллекции sustainable-дизайнеров в рамках официальной программы Ukrainian Fashion Week.

краса

Найчарівніша й найпривабливіша

Чарівна власниця одеського салону краси й здравниці преміум-класу Yulia Nikulina Beauty & Medical Юлія Нікуліна – успішна бізнес-лед...

Oriana - нові ласощі від Parfums de Marly

Хмара радості. Ніжний і повітряний аромат, що нагадує серпанкову сукню. Ностальгічне задоволення.  

Світло серед тьми! Краса серед війни!

21.10.2022 у вишуканому ресторані Беlkin, що гостинно відчинив свої двері, стартував благодійний проект “Світло серед тьми….Краса сере...

Мода

Український старт-ап Сергія Анциферова, який допомагає вирішити проблему алопеції

Алопеція – це захворювання, яке призводить до надмірного випадання волосся та утворення ділянок облисіння на голові та інших частинах тіла. В...

Мы нужны нашим мужчинам, на них большая ответственность!

Ольга Бурцева — украинка, хранительница семейного очага и бизнес-леди, одна из лучезарных, добрых, сильных и благородных жителей Украины. Ост...

Модний дизайнер Крістіан Коуен став консультантом для нових лінійок смарт-годинників Amazfit GTR 3 і GTS 3

Провідний світовий бренд смарт-пристроїв Amazfit анонсував укладення партнерства з відомим модельєром Крістіаном Коуеном, який тепер займає поз...

Про нас

Вітаємо на сторінці нашого порталу – нового проекту команди «Жіночий» Журнал для тих, хто хоче жити щасливо». Ми говоримо про все, що цікавить сучасну жінку. У чому причини наших успіхів та невдач? Як налагодити особисте життя та знайти справжнє кохання? З чого починали зірки свій шлях до успіху та слави? Як розкрити свою сексуальність? Що модно цього сезону? Як чудово виглядати і чудово почуватися, незважаючи на стреси, втому і хронічний дефіцит часу? Розібратися у цих питаннях на сторінках порталу нам допоможуть експерти – провідні фахівці у галузі психології, дизайну, медицини, косметології. Наш сайт – для тих, хто відкритий новому і хоче жити яскравим, насиченим, усвідомленим та – головне – щасливим життям.