ТЕЛЬНЮК: Наш Шевченко

25 серпня 2021 року о 20:00 на території Національного заповідника «Києво-Печерська лавра» [Лаврська, 9] розпочнеться унікальний концерт до 30-річчя Незалежності України.

«Сестри Тельнюк» представлять програму «ТЕЛЬНЮК: Наш Шевченко» у супроводі Національного президентського оркестру [диригент - Василь Василенко], хору «Київської опери» [хормейстерка - Анжела Масленнікова] та за участі легенди українського театру і кіно - Федора Стригуна.

Проєкт «ТЕЛЬНЮК: Наш Шевченко» - це нове універсальне трактування віршів Тараса Шевченка у сучасній музиці.  Дванадцяти відомим віршам надано нового звучання. Тринадцята композиція унікальна, адже присвячена співачкам композитором Валентином Сильвестровим.

Галина Тельнюк: "Чому знову Шевченко? Тому що з нього все виростає. Він - поет-пророк, і цим потрібно пишатися. Всі пізніші поети вийшли із Шевченка - з його правди, з його сили, з його непорожнього слова, з його щирості та великої душі".

Леся Тельнюк: "Проєкт "Наш Шевченко" - це наш подарунок українцям. Ці композиції перевірені часом та різними аудиторіями: від концертів для воїнів у зоні АТО до презентацій програми у Великій Британії, Литві, Німеччині та Канаді. Ви почуєте, який різний наш Шевченко: інтимний, ніжний, чутливий, молодий і сильний. Він - твій друг".

ТЕЛЬНЮК: Сестри - визнані лідери арт-року в Україні, професійний музичний колектив, лауреати національного конкурсу «Нові Імена» [1987], лауреати фестивалю «Червона Рута» [1989, 1991] та премії ім. Василя Стуса [1998] за збереження та популяризацію української культури.

Сьогодні Галя та Леся Тельнюк мало не єдинi з-помiж українських виконавцiв використовують лише високу поезію [Тарас Шевченко, Богдан-Ігор Антонич, Леся Українка, Ліна Костенко, Василь Стус, Станіслав Тельнюк, Оксана Забужко, Іван Павло ІІ...], виступають винятково «наживо», дотримуючись найвищих фахових вимог.

Від 2019 року Галя та Леся Тельнюк - народні артистки України.

Федір СТРИГУН - легендарний український режисер та актор, народний артист України, тривалий час художній керівник та головний режисер Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької.

Будем рады, если вам понравилась статья и вы рекомендуете ее друзьям

Вперше у Києві виступить грузинська джазова діва Теона Контрідзе

Її називають «жінка-фурор», вона може «поставити на вуха» будь-яку публіку!

Прем’єра вистави «Моменти» в Театрі на лівому березі

У новій виставі від автора «Сімейного альбому», італійського режисера Маттео Спіацці, глядач перенесеться у початок 1970-х і проживе з її героями вагому частину їхнього життя. 

 

краса

Найчарівніша й найпривабливіша

Чарівна власниця одеського салону краси й здравниці преміум-класу Yulia Nikulina Beauty & Medical Юлія Нікуліна – успішна бізнес-лед...

Oriana - нові ласощі від Parfums de Marly

Хмара радості. Ніжний і повітряний аромат, що нагадує серпанкову сукню. Ностальгічне задоволення.  

Світло серед тьми! Краса серед війни!

21.10.2022 у вишуканому ресторані Беlkin, що гостинно відчинив свої двері, стартував благодійний проект “Світло серед тьми….Краса сере...

Мода

Український старт-ап Сергія Анциферова, який допомагає вирішити проблему алопеції

Алопеція – це захворювання, яке призводить до надмірного випадання волосся та утворення ділянок облисіння на голові та інших частинах тіла. В...

Мы нужны нашим мужчинам, на них большая ответственность!

Ольга Бурцева — украинка, хранительница семейного очага и бизнес-леди, одна из лучезарных, добрых, сильных и благородных жителей Украины. Ост...

Модний дизайнер Крістіан Коуен став консультантом для нових лінійок смарт-годинників Amazfit GTR 3 і GTS 3

Провідний світовий бренд смарт-пристроїв Amazfit анонсував укладення партнерства з відомим модельєром Крістіаном Коуеном, який тепер займає поз...

Про нас

Вітаємо на сторінці нашого порталу – нового проекту команди «Жіночий» Журнал для тих, хто хоче жити щасливо». Ми говоримо про все, що цікавить сучасну жінку. У чому причини наших успіхів та невдач? Як налагодити особисте життя та знайти справжнє кохання? З чого починали зірки свій шлях до успіху та слави? Як розкрити свою сексуальність? Що модно цього сезону? Як чудово виглядати і чудово почуватися, незважаючи на стреси, втому і хронічний дефіцит часу? Розібратися у цих питаннях на сторінках порталу нам допоможуть експерти – провідні фахівці у галузі психології, дизайну, медицини, косметології. Наш сайт – для тих, хто відкритий новому і хоче жити яскравим, насиченим, усвідомленим та – головне – щасливим життям.