ДЖАЗОВА ДІВА ТЕОНА КОНТРІДЗЕ ПІДКОРИЛА КИЯН СВОЄЮ МУЗИКОЮ ТА НЕЙМОВІРНОЮ ГРУЗИНСЬКОЮ ХАРИЗМОЮ

Неймовірна енергія артистки, любляча та активна публіка, тисячі сторіз та постів з концерту, шикарні букети квітів та подарунки, понад п'ять тисяч глядачів онлайн з різних країн, дві з половиною години музики та найрізноманітніших життєвих історій – це все про концерт Теони Контрідзе, який пройшов у Києві!

У столиці успішно відбувся перший великий концерт грузинської джазової діви Теони Контрідзе! Серед глядачів було багато публічних людей: телеведучі Соломія Вітвицька та Надія Матвєєва, Слава Соломко та Олена Філонова, Костянтин Гнатенко, співачки Софія Єгорова та Анна Трінчер, а також Артур Боссо, Оксана Стебельська та Ольга Нека, Міс Україна та захисниця прав жінок Вероніка Дідусенко, психологи Наталія Холоденко та Марина Романенко, продюсери Яна Прядко та Денис Буданцев, ілюзіоніст Сергій Савка та інші.

Теоні Контрідзе вдалося встановити неймовірний контакт із публікою, вона розповідала історії з життя та ділилася своїми думками. Це був, мабуть, один із найенергетичніше наповнених концертів, коли вже з перших пісень всі глядачі у залі співали в унісон з Теоною, а потім і зовсім партер перетворився на танцмайданчик!

- Любий мій Київ, кохана наша Україна! Дякую всім і кожному, від імені всього нашого колективу. Відчуваю абсолютну любов до вас. Не вистачить слів, щоб описати це почуття глибинного спокою та щастя. Це було більше ніж музика, більше ніж кабаре, більше ніж концерт. Дякую вам, дякую, мої дорогі! Ми пробралися до вас, це сталося… І наш роман більше не зупинити нікому та нічому. - сказала про київський концерт Теона Контрідзе.

Якоїсь миті Теона зняла свої блискучі туфлі та почала танцювати на сцені босою! Це ще більше завело глядачів.

Публіка була дуже здивована, коли Теона представила онука першого виконавця пісні «Чорнобривці», українського оперного та естрадного співака Костянтина Огнєвого – саксофоніста Костянтина Саф'янова, який працює у колективі співачки. Музикант зіграв «Чорнобривці» на саксофоні – мелодійне звучання нової інтерпретації пісні підкорило слухачів до сліз.

Для київського концерту Теона обрала дві яскраві блискучі сукні, кожна з яких важить близько п'яти кілограмів! Контрідзе багато спілкувалася з публікою, приймала квіти та подарунки від шанувальників, робила компліменти глядачам. Співачка виконала пісні зі свого нового альбому «Анти хит». Зал та артистка були єдиним цілим. Коли Теона вирішила акапельно співати з публікою, у залі трапилася справжня магія – глядачі в унісон із неймовірною силою та найкрасивішою інтонацією повторювали все за артисткою.

- Я для себе відзначила особливість київської публіки – фантастичну музичність! Дивовижна ритмічна реакція, здатність заспівати будь-яку музичну смеху, яку я співала для повторення. Цікаво, що повторити ідеально і навіть періодично у два голоси. Наша особиста зустріч-знайомство з публікою пройшла пристрасно, сентиментально, пізнавально, любовно та по-дружньому.- із захопленням поділилася Теона.

Артистка двічі виходила на біс! Контрідзе зізналася, що мріяла про таку зустріч з українською публікою і хоче, щоб уже незабаром відбулося продовження її концертів і в інших містах України, і у Києві також знову!

Інформація та фото надані «Master Management 360»

 
Будем рады, если вам понравилась статья и вы рекомендуете ее друзьям

ТЕЛЬНЮК: Наш Шевченко

25 серпня 2021 року о 20:00 на території Національного заповідника «Києво-Печерська лавра» [Лаврська, 9] розпочнеться унікальний концерт до 30-річчя Незалежності України.

С ОГОНЬКОМ

Когда мы перестаем делать привычные вещи на автомате и начинаем задумываться, почему мы делаем то, что делаем, – жизнь становится интереснее. Почему, собственно, мы перчим суп и бифштекс, сдабриваем салаты «прованскими травами», посыпаем капучино и плюшки корицей, добавляем ваниль в сливочный крем? Как будто если мы начнем все делать наоборот, за нами придет строгая кулинарная инквизиция. Еду, как секс, делает особенной только наша фантазия – и к пряностям это относится в первую очередь.

краса

Найчарівніша й найпривабливіша

Чарівна власниця одеського салону краси й здравниці преміум-класу Yulia Nikulina Beauty & Medical Юлія Нікуліна – успішна бізнес-лед...

Oriana - нові ласощі від Parfums de Marly

Хмара радості. Ніжний і повітряний аромат, що нагадує серпанкову сукню. Ностальгічне задоволення.  

Світло серед тьми! Краса серед війни!

21.10.2022 у вишуканому ресторані Беlkin, що гостинно відчинив свої двері, стартував благодійний проект “Світло серед тьми….Краса сере...

Мода

Український старт-ап Сергія Анциферова, який допомагає вирішити проблему алопеції

Алопеція – це захворювання, яке призводить до надмірного випадання волосся та утворення ділянок облисіння на голові та інших частинах тіла. В...

Мы нужны нашим мужчинам, на них большая ответственность!

Ольга Бурцева — украинка, хранительница семейного очага и бизнес-леди, одна из лучезарных, добрых, сильных и благородных жителей Украины. Ост...

Модний дизайнер Крістіан Коуен став консультантом для нових лінійок смарт-годинників Amazfit GTR 3 і GTS 3

Провідний світовий бренд смарт-пристроїв Amazfit анонсував укладення партнерства з відомим модельєром Крістіаном Коуеном, який тепер займає поз...

Про нас

Вітаємо на сторінці нашого порталу – нового проекту команди «Жіночий» Журнал для тих, хто хоче жити щасливо». Ми говоримо про все, що цікавить сучасну жінку. У чому причини наших успіхів та невдач? Як налагодити особисте життя та знайти справжнє кохання? З чого починали зірки свій шлях до успіху та слави? Як розкрити свою сексуальність? Що модно цього сезону? Як чудово виглядати і чудово почуватися, незважаючи на стреси, втому і хронічний дефіцит часу? Розібратися у цих питаннях на сторінках порталу нам допоможуть експерти – провідні фахівці у галузі психології, дизайну, медицини, косметології. Наш сайт – для тих, хто відкритий новому і хоче жити яскравим, насиченим, усвідомленим та – головне – щасливим життям.