ВСЕСВІТ КРАСИ ТА ЗДОРОВ’Я

Весна, коли природа і жінки розквітають, – прекрасний час для проведення традиційної міжнародної спеціалізованої виставки «Всесвіт краси та здоров’я», яка відбудеться 20-22 квітня 2018 року в Міжнародному виставковому центрі на Броварському проспекті. Вже котрий рік поспіль вона презентує якісну, ефективну та водночас доступну продукцію, яка допомагає кожній з нас виглядати молодою і здоровою. Тут є все: парфуми, засоби для догляду за обличчям, тілом і волоссям, інструменти для манікюру та педикюру, природні вітамінні комплекси, прикраси, аксесуари… Також щороку виставка знайомить нас з актуальними новинками, і наразі це різноманітна продукція східних виробників.

Зокрема, широкий вибір парфумерії представить відома компанія Brands Konnect General Trading (ОАЕ). Арабські парфуми – це вибір естетів та гурманів, що дозволяє з насолодою зануритися в атмосферу загадкових мандрівок.

Також можна буде розкрити секрети краси чарівних японок – завдяки знайомству з високотехнологічною косметикою виробництва країни, де сходить сонце. Її буде представлено на стенді компанії УМІ.

Буде на виставці й продукція з іще однієї східної країни – Таїланду. До її складу входять унікальні натуральні та екологічно чисті компоненти, тож не дивно, що вона популярна у всьому світі.    

Окрім лінійки східних товарів нас очікує знайомство із зразками інноваційної косметики з Австрії, професійної декоративної косметики зі США, біжутерії та аксесуарів для волосся з Південної Кореї, Ізраїлю, Італії, Гонконгу, Чехії, Франції та безліч інших товарів індустрії краси.

Завітайте на виставку і пориньте в безмежний світ краси!

P.S. Не проминіть ще одну виставку, що одночасно проходить у Міжнародному виставковому центрі – «Весілля&Випускний бал». Це єдина в Україні масштабна подія, де представлена весільна та вечірня мода, подарунки, прикраси тощо. Завдяки їй підготовка до урочистих подій стане значно легшою і приємнішою.

Будем рады, если вам понравилась статья и вы рекомендуете ее друзьям

Світло серед тьми! Краса серед війни!

21.10.2022 у вишуканому ресторані Беlkin, що гостинно відчинив свої двері, стартував благодійний проект “Світло серед тьми….Краса серед війни”, місія якого розповісти і подякувати кожному, хто своїм щоденним вкладом робить Україну непереможною. 
 

Вся правда о косметике

Как быть ухоженной и счастливой в домашних условиях

краса

Найчарівніша й найпривабливіша

Чарівна власниця одеського салону краси й здравниці преміум-класу Yulia Nikulina Beauty & Medical Юлія Нікуліна – успішна бізнес-лед...

Oriana - нові ласощі від Parfums de Marly

Хмара радості. Ніжний і повітряний аромат, що нагадує серпанкову сукню. Ностальгічне задоволення.  

Світло серед тьми! Краса серед війни!

21.10.2022 у вишуканому ресторані Беlkin, що гостинно відчинив свої двері, стартував благодійний проект “Світло серед тьми….Краса сере...

Мода

Український старт-ап Сергія Анциферова, який допомагає вирішити проблему алопеції

Алопеція – це захворювання, яке призводить до надмірного випадання волосся та утворення ділянок облисіння на голові та інших частинах тіла. В...

Мы нужны нашим мужчинам, на них большая ответственность!

Ольга Бурцева — украинка, хранительница семейного очага и бизнес-леди, одна из лучезарных, добрых, сильных и благородных жителей Украины. Ост...

Модний дизайнер Крістіан Коуен став консультантом для нових лінійок смарт-годинників Amazfit GTR 3 і GTS 3

Провідний світовий бренд смарт-пристроїв Amazfit анонсував укладення партнерства з відомим модельєром Крістіаном Коуеном, який тепер займає поз...

Про нас

Вітаємо на сторінці нашого порталу – нового проекту команди «Жіночий» Журнал для тих, хто хоче жити щасливо». Ми говоримо про все, що цікавить сучасну жінку. У чому причини наших успіхів та невдач? Як налагодити особисте життя та знайти справжнє кохання? З чого починали зірки свій шлях до успіху та слави? Як розкрити свою сексуальність? Що модно цього сезону? Як чудово виглядати і чудово почуватися, незважаючи на стреси, втому і хронічний дефіцит часу? Розібратися у цих питаннях на сторінках порталу нам допоможуть експерти – провідні фахівці у галузі психології, дизайну, медицини, косметології. Наш сайт – для тих, хто відкритий новому і хоче жити яскравим, насиченим, усвідомленим та – головне – щасливим життям.