ПОМАДА ІЗ МІСІЄЮ ВІД MARY KAY

У місяць всесвітньої інформаційної кампанії з підвищення обізнаності щодо раку молочної залози та його профілактики, бренд Mary Kay оголошує про запуск нової спеціальної благодійної продукції 2022 року – Помади для губ у формі серця.

Ніщо так не надихає, як жінка, яка повністю реалізує свій потенціал. Протягом близько 60 років компанія Mary Kay та її фонди, що фінансуються компанією, допомагають жінкам у майже 40 країнах світу.

За допомогою грантових програм та ініціатив з підвищення обізнаності Компанія та Фонд Mary Kay підтримують провідних вчених та науковців, які шукають ліки від раку молочної залози та органів жіночої репродуктивної системи, а також сприяє розвитку притулків для жертв домашнього насилля і підтримує громадські програми. Глобальна благодійна ініціатива Mary Kay – «РОЖЕВИЙ ЗМІНЮЄ ЖИТТЯ» – з часу свого заснування підтримала понад 6 мільйонів жінок та їх сімей, співпрацюючи з більш ніж 3000 організацій та пожертвувавши понад 16 мільйонів доларів.

В Україні благодійний проєкт «РОЖЕВИЙ ЗМІНЮЄ ЖИТТЯ» від Mary Kay вже понад 18 років підтримує жінок, які зіткнулися з діагнозом рак молочної залози. В рамках ініціативи українське відділення бренду пропонує жінкам, які перенесли операцію з видалення злоякісної пухлини молочної залози, безкоштовно пройти програму реабілітації. Програма була розроблена Благодійним Фондом «Здоров'я жінки і планування сім'ї». Завдяки комплексу медичних процедур та консультаціям з провідними фахівцями й психологами жінкам вдається відновити фізичний та психологічний стан. За час існування програми на реабілітацію для майже 1500 українських жінок з 2004 року перераховано вже понад 5 мільйонів гривень. Проєкт «РОЖЕВИЙ ЗМІНЮЄ ЖИТТЯ» повністю фінансується за рахунок зібраних коштів від продажу спеціальної продукції Mary Kay.

З 1 жовтня 2022 року місію ініціативи «РОЖЕВИЙ ЗМІНЮЄ ЖИТТЯ» покликані виконувати Помади для губ у формі серця, Mary Kay у двох відтінках – «Сміливий Рожевий» та «Улюблений Нюд»

40 гривень від продажу кожної помади перераховуються на підтримку програми реабілітації жінок, що зіткнулися з раком грудей.

Зволожувальна формула Помади для губ у формі серця, Mary Kay ніжно піклується про ваші губи, а яскравий колір з вельветовим матовим покриттям чудово доповнить ваш образ. 

  • Формула з матовим фінішем
  • Легка, ніжна вельветова текстура
  • Насичений колір та легке ковзання
  • Зволожувальна формула з вітаміном Е
  • Два стильних відтінки, що пасують холодним та теплим підтонам шкіри

Підтримати ініціативу та придбати благодійну помаду можна з 01 жовтня по 31 грудня 2022 року через б’юті-експертку Mary Kay або на сайті marykay.ua.

Не нехтуйте своїм здоров’ям. Регулярно проводьте самоогляд за допомогою підказок з пам’ятки від Mary Kay. Відвідуйте лікаря для обстеження молочних залоз 1 раз на рік. Проконсультуйтеся про необхідність проведення мамографії. Всі ці кроки допоможуть попередити хворобу.

Приєднуйтеся до рожевого руху добра та пам’ятайте: рак грудей – виліковний у більшості випадків завдяки діагностуванню на ранніх стадіях. Тож придбайте вподобаний відтінок та подаруйте частинку любові тим, хто цього потребує!

 

Будем рады, если вам понравилась статья и вы рекомендуете ее друзьям

СВОИМИ РУКАМИ: ФЕЙС БИЛДИНГ

Подтянутое тело мы «лепим» с помощью тренировок. Логично предположить, что так же можно оступить и с лицом. Фейсбилдинг – как раз об этом. И пусть методика укрепления лицевых мышц уступает по эффективности инъекциям и пластике, зато она абсолютно безопасна. К тому же заниматься можно, не выходя из дома!

Швидкий, красивий, зручний — новий сайт Бомонд!

В листопаді 2021 року мережа магазинів парфумерії та косметики Бомонд запустила оновлений сайт свого інтернет-магазину - bomond.ua. Дизайн та функціонал оновленого ресурсу став сучасним та максимально зручним для користувачів. 

краса

Найчарівніша й найпривабливіша

Чарівна власниця одеського салону краси й здравниці преміум-класу Yulia Nikulina Beauty & Medical Юлія Нікуліна – успішна бізнес-лед...

Oriana - нові ласощі від Parfums de Marly

Хмара радості. Ніжний і повітряний аромат, що нагадує серпанкову сукню. Ностальгічне задоволення.  

Світло серед тьми! Краса серед війни!

21.10.2022 у вишуканому ресторані Беlkin, що гостинно відчинив свої двері, стартував благодійний проект “Світло серед тьми….Краса сере...

Мода

Український старт-ап Сергія Анциферова, який допомагає вирішити проблему алопеції

Алопеція – це захворювання, яке призводить до надмірного випадання волосся та утворення ділянок облисіння на голові та інших частинах тіла. В...

Мы нужны нашим мужчинам, на них большая ответственность!

Ольга Бурцева — украинка, хранительница семейного очага и бизнес-леди, одна из лучезарных, добрых, сильных и благородных жителей Украины. Ост...

Модний дизайнер Крістіан Коуен став консультантом для нових лінійок смарт-годинників Amazfit GTR 3 і GTS 3

Провідний світовий бренд смарт-пристроїв Amazfit анонсував укладення партнерства з відомим модельєром Крістіаном Коуеном, який тепер займає поз...

Про нас

Вітаємо на сторінці нашого порталу – нового проекту команди «Жіночий» Журнал для тих, хто хоче жити щасливо». Ми говоримо про все, що цікавить сучасну жінку. У чому причини наших успіхів та невдач? Як налагодити особисте життя та знайти справжнє кохання? З чого починали зірки свій шлях до успіху та слави? Як розкрити свою сексуальність? Що модно цього сезону? Як чудово виглядати і чудово почуватися, незважаючи на стреси, втому і хронічний дефіцит часу? Розібратися у цих питаннях на сторінках порталу нам допоможуть експерти – провідні фахівці у галузі психології, дизайну, медицини, косметології. Наш сайт – для тих, хто відкритий новому і хоче жити яскравим, насиченим, усвідомленим та – головне – щасливим життям.