Модний дизайнер Крістіан Коуен став консультантом для нових лінійок смарт-годинників Amazfit GTR 3 і GTS 3

Нью-Йорк, 12 жовтня, 2021 року провідний світовий бренд смарт-пристроїв Amazfit анонсував укладення партнерства з відомим модельєром Крістіаном Коуеном, який тепер займає позицію Experience Consultant для лінійок GTR 3 і GTS 3.

Співпраця почалася одночасно з запуском трьох нових моделей Amazfit: GTR 3 PRO, GTR 3 і GTS 3.

 

Зустріч моди і сучасних технологій 

Amazfit мотивує користувачів здійснювати свою мрію і досліджувати безмежні можливості. Як бренд технологічних аксесуарів, який створює модні аксесуари, Amazfit спонукає користувачів вести здоровий і активний спосіб життя.

Унікальне партнерство з Крістіаном Коуеном надихає покупців Amazfit поєднувати моду і сучасні технології, створюючи індивідуальний стиль, яким можна насолоджуватися увесь рік. Новинки виглядають суперстильно і відповідають яскравому почуттю моди Крістіана Коуена: GTR 3 PRO, GTR 3 і GTS 3 створені, щоб допомогти людям зробити свої перші кроки в смарт-фітнесі.

«Для мене, це призначення неймовірна можливість. Також це ідеальний час для співробітництва, оскільки в цьому сезоні був перший справжній тиждень моди з моменту пандемії. Мені справді довелося покращити свою гру, і Amazfit GTR 3 Pro став невід'ємною частиною балансу мого професійного та особистого життя», — коментує Крістіан Коуен.

Серії Amazfit GTR 3 і GTS 3 ідеально підходять як для формальних і розважальних заходів, так і для поєднання зі спортивним одягом. Простий у використанні розумний годинник забезпечує всебічний моніторинг стану здоров'я і фізичної форми, а також довгий час автономної роботи на базі інтуїтивно зрозумілої ОС Zepp.

Нова ОС призначена спеціально для оптимізації продуктивності інтелектуальних пристроїв Amazfit замість того, щоб використовувати енерговитратну ОС смартфона для смарт-годинників. Заснована на концепції легкості, плавності і практичності, ця ОС спрощує взаємодію і допомагає користувачам позбутися неприємних операцій з меншим енергоспоживанням у порівнянні з попередніми операційними системами для розумних годинників.

Користувач також може перевірити чотири показники здоров'я одним дотиком завдяки вбудованому 6PD (на фотодіодах) BioTracker ™ PPG 3.0, який вимірює пульс, кисень у крові, рівень стресу і частоту дихання лише за 45 секунд.

 

Про Amazfit

Amazfit засновано в 2015 році. Бренд став одним із передових у світі серед портативної електроніки для здорового способу життя та спорту. Він зібрав у своєму портфоліо широкий асортимент пристроїв, серед яких: смарт-годинники, браслети, бездротові навушники, а також обладнання для здорового способу життя (наприклад, бігові доріжки, розумні ваги) та спортінвентар. Суть нашого бренду полягає в тому, щоб давати людям можливість досягати нових вершин. Ми намагаємось надихати наших клієнтів на те, щоб вони втілювали мрії та не боялись вивільнювати свою енергію.

Якість проектування смарт-годинників Amazfit було відзначено безліччю нагород у сфері дизайну, зокрема й німецькими відзнаками iF Industrial Design Award і Red Dot Design Award. 

Сьогодні продукція Amazfit доступна у більш ніж 90 країнах і регіонах (Північна і Південна Америка, Азія, Європа та інші). Брендом Amazfit володіє компанія Zepp Health (NYSE: ZEPP). З 2014 року понад 100 млн пристроїв бренду було відвантажено по всьому світу. Додаткову інформацію можна знайти на веб-сайті www.amazfit.com

Про Крістіана Коуена

Відомий модельєр Крістіан Коуен змінює уявлення про нічне життя Нью-Йорка для сучасної жінки. Після навчання в Central Saint Martins в Лондоні Крістіан переїхав до Нью-Йорку і працював із багатьма знаменитостями з різних галузей, які стали його шанувальниками.

Одягаючи деяких з найбільших світових зірок, Крістіан співпрацював зі світовими споживчими брендами, щоб донести свій приголомшливий фірмовий стиль до шанувальників моди по всьому світу.

 

Будем рады, если вам понравилась статья и вы рекомендуете ее друзьям

CHANEL № 5 отмечает 100-летие!

5 интерпретаций культового аромата

 

краса

Найчарівніша й найпривабливіша

Чарівна власниця одеського салону краси й здравниці преміум-класу Yulia Nikulina Beauty & Medical Юлія Нікуліна – успішна бізнес-лед...

Oriana - нові ласощі від Parfums de Marly

Хмара радості. Ніжний і повітряний аромат, що нагадує серпанкову сукню. Ностальгічне задоволення.  

Світло серед тьми! Краса серед війни!

21.10.2022 у вишуканому ресторані Беlkin, що гостинно відчинив свої двері, стартував благодійний проект “Світло серед тьми….Краса сере...

Мода

Український старт-ап Сергія Анциферова, який допомагає вирішити проблему алопеції

Алопеція – це захворювання, яке призводить до надмірного випадання волосся та утворення ділянок облисіння на голові та інших частинах тіла. В...

Мы нужны нашим мужчинам, на них большая ответственность!

Ольга Бурцева — украинка, хранительница семейного очага и бизнес-леди, одна из лучезарных, добрых, сильных и благородных жителей Украины. Ост...

Модний дизайнер Крістіан Коуен став консультантом для нових лінійок смарт-годинників Amazfit GTR 3 і GTS 3

Провідний світовий бренд смарт-пристроїв Amazfit анонсував укладення партнерства з відомим модельєром Крістіаном Коуеном, який тепер займає поз...

Про нас

Вітаємо на сторінці нашого порталу – нового проекту команди «Жіночий» Журнал для тих, хто хоче жити щасливо». Ми говоримо про все, що цікавить сучасну жінку. У чому причини наших успіхів та невдач? Як налагодити особисте життя та знайти справжнє кохання? З чого починали зірки свій шлях до успіху та слави? Як розкрити свою сексуальність? Що модно цього сезону? Як чудово виглядати і чудово почуватися, незважаючи на стреси, втому і хронічний дефіцит часу? Розібратися у цих питаннях на сторінках порталу нам допоможуть експерти – провідні фахівці у галузі психології, дизайну, медицини, косметології. Наш сайт – для тих, хто відкритий новому і хоче жити яскравим, насиченим, усвідомленим та – головне – щасливим життям.