Акцент на власному «я» у новій айдентиці та комунікації клініки Grace

Клініка Grace — перший приватний медичний заклад в Україні, де почали пропонувати клієнтам комплексний підхід до здоровʼя та краси. Тут орієнтуються на потреби й запити кожного клієнта та допомагають досягти балансу між внутрішнім відчуттям себе й зовнішнім виглядом. Не змінюють людину, а вдосконалюють її. Розставити правильні акценти у стратегії, дизайні та комунікації клініки допомогла бренд-маркетингова агенція Grape.

 

«У 2007 році Grace почала роботу як клініка пластичної хірургії, а з часом розширила спектр послуг. У 2021 році Grace вже мала репутацію преміальної, чи навіть люксової клініки пластичної хірургії за рівнем лікарів, сервісу, аудиторії, цінової політики, з власним маєтком, історією й експертизою. Проте ця історична закритість та “елітарність” почали заважати розвитку бренду і бізнесу клініки. 

 

Виклик, який постав перед командою Grape, — оновити стратегію бренду клініки, розширити та омолодити аудиторію клієнтів», — Юрій Гладкий, СЕО Grape.

 

Відвідувачів клініки об'єднує те, що вони завжди ставлять себе та своє здоров'я на перше місце: обирають профілактику, а не лікування, обирають сон та здорове харчування, обирають топових фахівців та сучасні методики, а значить — обирають Grace. Все починається з любові до себе, це найбільший внутрішній мотиватор у бажанні та рішенні щось змінити чи вдосконалити.  

 

Так з'явилось стратегічне повідомлення — «Grace — клініка для тих, хто обирає себе», — яке отримало пряме продовження в дизайні та комунікації.

 

 

Наголос над літерою «а́» у логотипі — це любов до себе та до власної винятковості. Адже коли ми себе любимо, ми завжди робимо акцент на собі.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Будем рады, если вам понравилась статья и вы рекомендуете ее друзьям

ПОЖАРНЫЙ СЛУЧАЙ

Бьюти-тенденция «щечки матрешки» продержалась недолго, быстро сменившись стремлением к алебастровой коже. Но что делать, если лицо и без румян полыхает огнем двадцать четыре часа в сутки? Решение ищет бьюти-редактор Ольга БОНДАРЕНКО.

We are the champions

5 апреля в КВЦ Парковый состоялось торжественное открытие комплекса уникального формата – Champion Hall

краса

Найчарівніша й найпривабливіша

Чарівна власниця одеського салону краси й здравниці преміум-класу Yulia Nikulina Beauty & Medical Юлія Нікуліна – успішна бізнес-лед...

Oriana - нові ласощі від Parfums de Marly

Хмара радості. Ніжний і повітряний аромат, що нагадує серпанкову сукню. Ностальгічне задоволення.  

Світло серед тьми! Краса серед війни!

21.10.2022 у вишуканому ресторані Беlkin, що гостинно відчинив свої двері, стартував благодійний проект “Світло серед тьми….Краса сере...

Мода

Український старт-ап Сергія Анциферова, який допомагає вирішити проблему алопеції

Алопеція – це захворювання, яке призводить до надмірного випадання волосся та утворення ділянок облисіння на голові та інших частинах тіла. В...

Мы нужны нашим мужчинам, на них большая ответственность!

Ольга Бурцева — украинка, хранительница семейного очага и бизнес-леди, одна из лучезарных, добрых, сильных и благородных жителей Украины. Ост...

Модний дизайнер Крістіан Коуен став консультантом для нових лінійок смарт-годинників Amazfit GTR 3 і GTS 3

Провідний світовий бренд смарт-пристроїв Amazfit анонсував укладення партнерства з відомим модельєром Крістіаном Коуеном, який тепер займає поз...

Про нас

Вітаємо на сторінці нашого порталу – нового проекту команди «Жіночий» Журнал для тих, хто хоче жити щасливо». Ми говоримо про все, що цікавить сучасну жінку. У чому причини наших успіхів та невдач? Як налагодити особисте життя та знайти справжнє кохання? З чого починали зірки свій шлях до успіху та слави? Як розкрити свою сексуальність? Що модно цього сезону? Як чудово виглядати і чудово почуватися, незважаючи на стреси, втому і хронічний дефіцит часу? Розібратися у цих питаннях на сторінках порталу нам допоможуть експерти – провідні фахівці у галузі психології, дизайну, медицини, косметології. Наш сайт – для тих, хто відкритий новому і хоче жити яскравим, насиченим, усвідомленим та – головне – щасливим життям.