Руслана презентувала музичний фільм «Різдвяний Сон»

На різдвяні свята 2022 року Руслана презентувала свій знаковий та довгоочікуваний музичний фільм «Різдвяний Сон». Скарбничка проектів «Різдво з Русланою», що були започатковані ще в середині 90-х і стали одним з беззаперечних символів новітньої української різдвяної традиції, поповнилася ще одним діамантом.

Прем’єра відбулася для багатотисячної аудиторії співачки на її соціальних сторінках, фільм дивились люди з різних країн світу.

- У Різдвяну ніч мені наснився сон, в якому я побачила Різдвяну Україну і себе - цей сюжет було покладено в основу фільму. Цей фільм - це ескіз моєї мрії. Наше Різдво - це відповідь на питання, хто ми, звідки прийшли і куди йдемо... - коментує співачка Руслана.

 

У фільмі яскравий перетин багатьох ліній, сюжетів, естетик та сенсів. Явне та сон. Таємниця та розповідь. Сучасність та традиція. Колискова та Коляда.

 

Кажуть, споглядаючи у дзеркало, у відображенні явного не побачиш таємного. Та це не означає, що його нема. Треба лише зазирнути у своє серце. Спитати у Бога Предвічного. Згадати на Роду написане. Почути Душею заспіване. І твій сон розповість істинне, правдиве, автентичне – те, чого не видно наяву… - розповіла Руслана.

 

 

У головних ролях фільму –  співачка-колядник, оточена друзями, простими українцями, що відгукнулися на заклик Руслани взяти участь в зйомках фільму, прийти на Софійську площу, поділитись тим, як вони святкують Різдво та разом заколядувати. Спонсором показу виступив всесвітньо відомий український бренд, який вже не вперше підтримує Різдвяні проекти Руслани,  компанія Nemiroff. Звучання різдвяних пісень прикрасили автентичною красою та вишуканістю партії у виконанні близьких друзів Руслани – всесвітньо відомого українського скрипаля Василя Попадюка та віртуозного цимбаліста-мультиінструменталіста Андрія Войчука.

Співачка Руслана так прокоментувала коляди, які вона заспівала у фільмі, і з кожною з яких у неї пов’язана особлива історія:

«Це перш за все «Тиха Ніч», одна з моїх перших коляд,  з якою я перемогла у 1996 році на Слов’янському Базарі.

Це - «Утішмося», версія одної з найпопулярніших давньоєвропейських коляд «God Rest Ye Merry Gentlemen» з українською лірикою легендарного Богдана Стельмаха. 

Це «Різдвяний Плєс», гуцульська коляда, яку ми віднайшли високо в горах, і не втомлюємося створювати нові версії за її лейтмотивом.

Це – «Нова Радість», у трактовці мого великого друга і однодумця, Василя Кондратюка, який з небес спостерігає за нашими різдвяними приготуваннями і святом, яке він дуже любив.

І, звичайно, «Добрий вечір», коляда, без якої я не уявляю Українського Різдва!

Всі ці колядки я виконувала багато разів.

Але цьогоріч вони зазвучать по-новому – у стилі моєї Колискової. Я створювала аранжування власноруч в новому для себе стилі та образі

Вихід Різдвяного фільму Руслани викликав бурхливу підтримку та шквал схвальних відгуків від шанувальників співачки не лише з України, але й з-за її меж!

 

Інформація надана «Master Management 360»

Фото Євген Мальчик

Будем рады, если вам понравилась статья и вы рекомендуете ее друзьям

«Культурное место»

На карте Киева появилось новое «Культурное место». Кураторы проекта: Леонора Янко и Лера Литвинова – известные как своей галерейной деятельностью, так и созданием нестандартных арт-зон в самых разнообразных локациях, представили новый формат выставочного проекта в ТЦ «Gorodok Gallery».

Онлайн-посиделки «Рождество с Борткевичем»

25 декабря в 16:00 в Zoom состоятся онлайн-посиделки «Рождество с Борткевичем». Музыканты из 8 стран поприветствуют украинцев с рождественскими и новогодними праздниками! Zoom-событие будет посвящено фигуре украинского композитора польского происхождения Сергея Борткевича, который объединяет исполнителей и исследователей его творчества из разных уголков мира.

краса

Найчарівніша й найпривабливіша

Чарівна власниця одеського салону краси й здравниці преміум-класу Yulia Nikulina Beauty & Medical Юлія Нікуліна – успішна бізнес-лед...

Oriana - нові ласощі від Parfums de Marly

Хмара радості. Ніжний і повітряний аромат, що нагадує серпанкову сукню. Ностальгічне задоволення.  

Світло серед тьми! Краса серед війни!

21.10.2022 у вишуканому ресторані Беlkin, що гостинно відчинив свої двері, стартував благодійний проект “Світло серед тьми….Краса сере...

Мода

Український старт-ап Сергія Анциферова, який допомагає вирішити проблему алопеції

Алопеція – це захворювання, яке призводить до надмірного випадання волосся та утворення ділянок облисіння на голові та інших частинах тіла. В...

Мы нужны нашим мужчинам, на них большая ответственность!

Ольга Бурцева — украинка, хранительница семейного очага и бизнес-леди, одна из лучезарных, добрых, сильных и благородных жителей Украины. Ост...

Модний дизайнер Крістіан Коуен став консультантом для нових лінійок смарт-годинників Amazfit GTR 3 і GTS 3

Провідний світовий бренд смарт-пристроїв Amazfit анонсував укладення партнерства з відомим модельєром Крістіаном Коуеном, який тепер займає поз...

Про нас

Вітаємо на сторінці нашого порталу – нового проекту команди «Жіночий» Журнал для тих, хто хоче жити щасливо». Ми говоримо про все, що цікавить сучасну жінку. У чому причини наших успіхів та невдач? Як налагодити особисте життя та знайти справжнє кохання? З чого починали зірки свій шлях до успіху та слави? Як розкрити свою сексуальність? Що модно цього сезону? Як чудово виглядати і чудово почуватися, незважаючи на стреси, втому і хронічний дефіцит часу? Розібратися у цих питаннях на сторінках порталу нам допоможуть експерти – провідні фахівці у галузі психології, дизайну, медицини, косметології. Наш сайт – для тих, хто відкритий новому і хоче жити яскравим, насиченим, усвідомленим та – головне – щасливим життям.