«Там де ти»: прем’єра трьохвилинного мініфільму Марти Липчей про почуття кожного українця

Фіналістка «Голосу країни-12» Марта Липчей представила перший сингл «Там де ти», який став основою мініфільму про почуття кожного українця після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. 

 

Сьогодні Марта Липчей — нове обличчя сучасної музики. Нова сторінка в історії жіночого поп-року в Україні. Її меседж — говорити правду в своїх піснях. Співати про те, що переживає кожен українець. 

 

«Там де ти» — це історія майже кожної п’ятої родини в Україні. Це історія розлуки, страждань і випробувань. Історія родин, яких розділила війна і вимушений переїзд. 

 

«Для мене, як для артистки, є важливою місією співати про те, що сьогодні переживає кожен українець, бути голосом свого народу. Я присвячую цю пісню нашим військовим, які боронять нас у війні за нашу незалежність і свободу! Ми дякуємо вам і чекаємо на вас», — коментує Марта.

 

Ідея і сюжет кліпу належать тренеру “Голосу країни-12” та меценату Андрію Мацолі. В березні цього року Марта Липчей підписала контракт з продюсерською компанією “Мюзік бразерз”, керівником якої є Світлана Мацола. 

 

«Коли ми пропрацьовували ідеї, то зрозуміли, що ця ситуація, — розлука родин,  є найпоширенішою і найболючішою серед українців. І ми кінематографічно показали те, що пережила українська родина за минулий рік», — ділиться Марта. 

 

Відеокліп артистки став трихвилинним життям, яке проживає глядач. Весь біль, радість, переживання, надія, віра та любов в одному мініфільмі, який є близькою історією майже кожного в Україні. 

 

«Там де ти» — пісня, яка об‘єднує всіх українців та надихає на перемогу!

 

 
Будем рады, если вам понравилась статья и вы рекомендуете ее друзьям

Георгій Нарбут спускається в підземку

З 4 жовтня один із поїздів синьої гілки( станція метро Героїв Дніпра - станція метро Теремки) Київського метрополітену перетворився на арт-поїзд, і головний арт-герой  у всіх вагонах - художник і дизайнер Георгій Іванович Нарбут (1886-1920).

Выставка-трилогия Евгения Лапченко в экспериментальной технике #sloktya

31 января на Подоле в арт-пространстве Line M concept открывается выставка-трилогия известного украинского художника Евгения Лапченко. В экспозиции представлены три мужских портрета, выполненных в абсолютно разных жанрах, но объединенных экспериментальной авторской техникой художника #sloktya.

краса

Найчарівніша й найпривабливіша

Чарівна власниця одеського салону краси й здравниці преміум-класу Yulia Nikulina Beauty & Medical Юлія Нікуліна – успішна бізнес-лед...

Oriana - нові ласощі від Parfums de Marly

Хмара радості. Ніжний і повітряний аромат, що нагадує серпанкову сукню. Ностальгічне задоволення.  

Світло серед тьми! Краса серед війни!

21.10.2022 у вишуканому ресторані Беlkin, що гостинно відчинив свої двері, стартував благодійний проект “Світло серед тьми….Краса сере...

Мода

Український старт-ап Сергія Анциферова, який допомагає вирішити проблему алопеції

Алопеція – це захворювання, яке призводить до надмірного випадання волосся та утворення ділянок облисіння на голові та інших частинах тіла. В...

Мы нужны нашим мужчинам, на них большая ответственность!

Ольга Бурцева — украинка, хранительница семейного очага и бизнес-леди, одна из лучезарных, добрых, сильных и благородных жителей Украины. Ост...

Модний дизайнер Крістіан Коуен став консультантом для нових лінійок смарт-годинників Amazfit GTR 3 і GTS 3

Провідний світовий бренд смарт-пристроїв Amazfit анонсував укладення партнерства з відомим модельєром Крістіаном Коуеном, який тепер займає поз...

Про нас

Вітаємо на сторінці нашого порталу – нового проекту команди «Жіночий» Журнал для тих, хто хоче жити щасливо». Ми говоримо про все, що цікавить сучасну жінку. У чому причини наших успіхів та невдач? Як налагодити особисте життя та знайти справжнє кохання? З чого починали зірки свій шлях до успіху та слави? Як розкрити свою сексуальність? Що модно цього сезону? Як чудово виглядати і чудово почуватися, незважаючи на стреси, втому і хронічний дефіцит часу? Розібратися у цих питаннях на сторінках порталу нам допоможуть експерти – провідні фахівці у галузі психології, дизайну, медицини, косметології. Наш сайт – для тих, хто відкритий новому і хоче жити яскравим, насиченим, усвідомленим та – головне – щасливим життям.